Vriendinnendag bij Eindse Boys

Laatst bijgewerkt: vrijdag 29 januari 2016

Voetbalvereniging Eindse Boys heeft al vele jaren een zeer bloeiende damesafdeling binnen haar gelederen. Maar liefst 75 dames en meisjes zijn binnen de vereniging actief. Twee seniorenteams, een C-meisjes- en een E-meisjesteam. Daarnaast spelen er nog meisjes in de diverse mix-teams en bij de mini’s. Tijdens diverse competities en toernooien zijn al hele mooie resultaten bereikt.  

Om nog meer meisjes, meiden en dames kennis te laten maken met de volgens de KNVB: “snelst groeiende sport in Nederland”, organiseert Eindse Boys een VRIENDINNENDAG. Tijdens de herfstvakantie op woensdag 28 oktober, tussen 14.00 tot 17.00 uur, zijn alle meiden vanaf 6 tot 17 jaar, hartelijk welkom op sportpark op den Hooven van Eindse Boys. Op een gezellige en ontspannen manier kan men kennis maken met de voetbalsport, men wordt uiteraard op leeftijd ingedeeld. Tijdens deze vriendinnendag wordt ook een gratis loterij gehouden met veel leuke prijzen. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de ING, dé sponsor van het Nederlands voetbal en Oranje. Dus…..  Kom samen met je vriendin naar deze vriendinnendag, “Misschien ben jij wel het volgende Girl, dat lid wil worden van de Boys”

Aanmelden en info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012