Help de Pepernotenbakpiet!

Laatst bijgewerkt: zaterdag 07 november 2015

Beste jongens en meisjes,

Hebben jullie ook al die lekkernijen al gezien in de winkels. Speculaas, chocola en heel veel pepernoten. Dat kan maar één ding betekenen. Sinterklaas is weer bijna jarig. En natuurlijk viert hij zijn verjaardag in Nederland. En alle kinderen zijn uitgenodigd. Wil jij Sinterklaas persoonlijk feliciteren?  Kom dan op 

zondag 22 november
om 10.45 uur
naar de ingang van Eynderhoof

Van daaruit trekken we samen door de straten van Nederweert-Eind naar de Reigershorst. Daar vieren we samen de verjaardag van Sinterklaas. Voor de allerkleinsten is de Reigershorst open vanaf 10.45 uur.

Zoals jullie allemaal weten is Sinterklaas dol op pepernoten. Hij krijgt er geen genoeg van. Er is zelfs een speciale pepernotenbakpiet. Hij gebruikt een recept dat al meer dan honderd jaar oud is. Maar Piet is in paniek.  Er is wat raars gebeurd. Hij kan het recept niet meer lezen! Het lijkt wel of er letters zijn verdwenen. Pepernotenbakpiet heeft ons het recept doorgestuurd. Zie jij wat er is gebeurd? 

150 g b t r
125 g d nk rbr  n  b st rds  k r
10 g  sp c l  skr  d n
250 g z lfr  z nd b km  l
4 l  m lk

Help de Pepernotenbakpiet met het recept en neem een handjevol zelfgemaakte pepernoten voor de Sint mee. De lekkerste pepenoten worden beloond met een leuke prijs. Maak je liever een ander Sintgebakje of knutsel je liever een gebakje, alles kan en mag. Zet wel even je naam en leeftijd erbij.

Tot zondag 22 november!

Het Sinterklaascomité Nederweert-Eind

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012