Geslaagd Kerstdiner Eettafel Eind

Laatst bijgewerkt: zondag 20 december 2015

Eettafel Eind kijkt terug op een geslaagd kerstdiner. Donderdag 17 december was de laatste Eettafel van 2015 en deze stond helemaal in de sfeer van Kerstmis.

Aan het Kerstdiner was bijzondere aandacht besteed. Meer dan vijftig deelnemers hadden zich aangemeld en wisten de sfeervolle aankleding en het lekkere eten goed te waarderen. Het diner bestond uit vier gangen en werd voorafgegaan door een amuse. De amuse is ter gelegenheid aangeboden door Frans en Désirée van Nieuwenhoven. 

Zaal van Nieuwenhoven was helemaal in kerstsfeer gebracht en de deelnemers zaten aan fraai gedekte tafels. Kinderen van BS De Tweesprong hadden weer voor kleurrijke tafelversieringen gezorgd. Zij passen deze versieringen steeds opnieuw aan de seizoenen en vieringen aan. Ook hadden de leerlingen weer aan mooie handgeschreven menukaarten voor op de tafels gedacht. 

Samen met hun begeleidsters brachten de kleuters een bezoek aan de Eettafel om echte kerstliedjes te komen zingen. Ze hadden zelfs een kerstgedicht voorbereid. Aan de voorbereiding was duidelijk veel aandacht besteed en het optreden was dan ook heel geslaagd. Voor aanwezige (o)pa’s en (o)ma’s natuurlijk een extra leuke verrassing.

Bestuur en vrijwilligers kijken terug op een geweldige start in dit eerste jaar van het bestaan van Eettafel Eind. Graag bedanken ze via deze weg iedereen die heeft bijgedragen aan dit goede begin. Ook zijn ze blij met het vertrouwen van de deelnemers in de Eettafel. Met dit vertrouwen gaat de Eettafel graag verder in 2016.

Mocht u meer willen weten of de data voor 2016 willen noteren, kijk dan in: folder 2016.

Fijne feestdagen en graag tot ziens in 2016! 

 
 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012