Eettafel Eind viert feest!

Laatst bijgewerkt: maandag 19 september 2016

Het afgelopen jaar is ‘de Eettafel’ bij veel mensen een begrip geworden. Op enkele uitzonderingen na, varieert het bezoekersaantal op de donderdagen tussen de dertig en de veertig. De deelnemers komen niet alleen uit Eind, maar ook gasten uit Nederweert, Ospel en Weert weten ons vinden. Dat zorgt iedere keer weer voor een gezellig samenzijn.

Eettafel Eind bestaat 1 jaar!

Dat vieren we met een speciaal viergangendiner, inclusief extra lekker toetje, in een feestelijke ambiance. Leerlingen van BS de Tweesprong zorgen voor een leuke verrassing.

Datum: 6 oktober
Tijd: 12.00 uur
Plaats: van Nieuwenhoven, tegenover de kerk in Eind
Prijs: € 9,-

Elke eerste en derde donderdag van de maand zorgen Frans en Désirée van Nieuwenhoven voor een smakelijke en gezonde maaltijd. Frans houdt van zoet en staat garant voor de lekkere toetjes uit eigen keuken. Op iedere tafel staat verse salade, water en appelmoes waarvan iedereen vrij kan nemen.

Zonder vrijwilligers zou Eettafel Eind niet kunnen bestaan. Het bestuur is dan ook dankbaar voor de enthousiaste groep vrijwilligers die steeds klaarstaat. Het team is inmiddels prima op elkaar ingespeeld en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
De groepen van de Tweesprong verzorgen de tafeldecoraties.
Bent u ook benieuwd naar Eettafel Eind of heeft u altijd al een keer willen komen? Vier dan het eenjarige bestaan met ons mee.
Iedereen is van harte welkom.
Meld u aan vóór woensdag 5 oktober:

Wil Heijnen: 06-20372633
Twan Wijen: 0495-632188
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012