Geweldig eerste jubileum Eettafel Eind

Laatst bijgewerkt: zondag 09 oktober 2016

Als bestuur van de Eettafel kijken we terug op een geweldig jubileumfeest, afgelopen donderdag 6 oktober. Maar liefst 73 gasten hadden zich aangemeld om samen met ons het eenjarig bestaan te vieren.

In een sfeervol versierde zaal vond iedereen een plaatsje om met elkaar te praten en te genieten van een voortreffelijk jubileumdiner. Naast de vele vertrouwde gasten mochten we ook nieuwe gezichten begroeten uit de diverse dorpskernen en Weert. Als vertegenwoordigers van het gemeentebestuur konden burgemeester Evers, wethouder Geraats en Karin van Diesen zelf ervaren waar een klein dorp groot in kan zijn: maatschappelijke betrokkenheid.

Want het was een feest van Eind: leerlingen van Basisschool De Tweesprong hadden voor nieuwe tafelversieringen gezorgd en er was zichtbaar extra werk besteed aan de menukaarten. De kinderen van groep 1 en 2 kwamen liedjes zingen die hoorbaar in de smaak vielen bij het publiek, waaronder natuurlijk veel trotse opa’s en oma’s. De vrijwilligers liepen af en aan en zorgden er zoals altijd voor, dat alles op rolletjes liep. Een hele klus voor zo’n volle zaal.

We zijn er trots op dat Eettafel Eind voor veel mensen een punt van herkenning is geworden, waar ze graag naar toe gaan. Per keer zijn er een 30-tal vaste deelnemers, waar nog losse aanmeldingen bovenop komen. We beseffen maar al te goed, dat zonder de inzet en hulp van velen het onmogelijk is om twee donderdagen per maand een dergelijk evenement te organiseren. Langs deze weg willen we daarom nogmaals alle betrokkenen in het zonnetje zetten: de vrijwilligers die helpen rondom de bediening, de leerlingen en leerkrachten van basisschool De Tweesprong en natuurlijk Frans en Désirée van Nieuwenhoven, die garant staan voor de gezonde maar bovenal lékkere maaltijden. Dankjewel!

Wil Heijnen, Mieke Rutjens, Twan Wijen en Eveline Korsten

 

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012