Stem op Eindse Boys tijdens “Rabobank Samen Sterker”

Laatst bijgewerkt: vrijdag 14 oktober 2016

Het is zover! De stemperiode van Rabobank Samen Sterker is geopend. Wij roepen onze leden op vóór 23 oktober de maximale twee stemmen uit te brengen op Eindse Boys!!

In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren zij ook dit jaar weer de campagne ‘Rabobank Samen Sterker’. Er wordt maar liefst € 100.000,- verdeeld. Ook Eindse Boys doet mee!

Rabobank leden stemmen
Tijdens ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen klanten die lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op Eindse Boys uitgebracht worden, des te meer geld Eindse Boys ontvangt. De stemperiode start op 13 oktober en loopt tot en met 23 oktober 2016. Net voor de start van de stemperiode ontvangen leden van de Rabobank via de post een persoonlijke stemkaart met een unieke stemcode en link naar de stemsite.

U steunt ons toch ook?
Oproep aan alle leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck. Het is voor Eindse Boys belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en vrienden helpen bij het realiseren van dit doel, door op ons te stemmen tijdens Rabobank Samen Sterker.

Neem ook eens een kijkje op de site van Eindse Boys voor actuele informatie: www.eindseboys.nl

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012