Kerststerren actie Eindse Boys

Laatst bijgewerkt: maandag 28 november 2016

Op zaterdag 10 december zal Eindse Boys in Nederweert-Eind, Budschop en Schoor een kerststerren actie houden ten bate van haar jeugdafdeling. De vereniging heeft onder haar 350 leden gelukkig veel jeugd, zowel jongens als meisjes. Eindse Boys streeft ernaar om haar (jeugd)leden onder zo optimaal mogelijke omstandigheden te laten trainen en heeft daarnaast een uitgebreid ontspanningsprogramma. Vanaf 11.00 uur zullen (jeugd)leden tijdens een huis aan huis actie, de kerststerren aanbieden voor € 4.50,- per stuk.
Vooraf bestellen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., afhalen en tevens verkoop op zaterdag 10 december tussen 10.00 en 14.00 uur in de kantine van Eindse Boys.

Dames en meisjesvoetbal volwaardig onderdeel.
Door het dames en meisjesvoetbal een volwaardige plek te geven bij Eindse Boys, heeft men het ledental op peil weten te houden. Maar liefst 75 dames en meisjes maken momenteel deel uit van de vereniging, variërend van speelster tot leidster, trainer, bestuurslid, lid ontspanningscommissie, assistentie in de kantine en keuken, enz. Dit zorgt tevens voor een zeer goede sfeer binnen de vereniging, maar vraagt ook om investeringen. Graag wil Eindse Boys zijn al lage contributie handhaven en met een paar gerichte acties zorgen voor extra inkomsten. Vandaar deze kerststerren actie op 10 december a.s.

Aantrekkelijk ontspanningsprogramma:
Naast voetballen wil Eindse Boys zijn leden graag een aantrekkelijk ontspanningsprogramma presenteren. Dit wordt door een commissie uitgewerkt en door de diverse leeftijdgroepen zeer gewaardeerd. Naast tournooien en zaaltrainingen in de winter organiseert men jaarlijks met VSN een voetbalweek, waar maar liefst 250 kinderen aan deelnemen. Daarnaast o.a. een spelregelmiddag, tafelvoetbal- en dartstournooi, een speurtocht enz. De oudere jeugdleden hebben daarnaast nog de jaarlijkse uitwisseling met de Duitse zustervereniging TuS Ahrbach uit de omgeveing van Koblenz. Al met al kan men stellen dat Eindse Boys veel te bieden heeft en hoopt dat deze kerststerrenactie een positief resultaat op zal leveren. Heb je interesse om lid te worden van deze mooie en actieve vereniging met een lage contributie, kijk dan eens op de site www.eindseboys.nl

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012