Geslaagd kerstdiner bij Eettafel Eind

Laatst bijgewerkt: donderdag 22 december 2016

Donderdag 15 december organiseerde Eettafel Eind voor de tweede maal haar kerstdiner. Naast de vertrouwde gezichten mochten we wederom nieuwe gasten begroeten en dat doet ons goed. Eettafel Eind wil laagdrempelig zijn en is er voor iedereen die graag eens met anderen aan tafel wil zitten om een praatje te maken en lekker te eten.

Dat de mensen uit Eind en omstreken ons hierom weten te vinden zagen we ook dit jaar weer terug aan het deelnemersaantal: 66 gasten schoven aan voor een bijzonder geslaagd kerstdiner met uiteraard een speciaal nagerecht uit de keuken van Frans en Désirée van Nieuwenhoven. Het was fijn te zien dat zoveel mensen de weg naar de eettafel weer hadden gevonden. De zaal was in kerstsfeer aangekleed, mede ook weer dankzij de inzet van leerlingen van basisschool De Tweesprong, waarmee de Eettafel een fijne samenwerking heeft. Onder leiding van hun leerkracht was ditmaal groep 3/4 aan de beurt om kerstliedjes te komen zingen. Dat er vooraf flink geoefend was, was goed te horen en dat het aan enthousiasme tijdens het optreden niet ontbrak, spreekt voor zich. Het werd dan ook weer een bijzonder sfeervol kerstgebeuren met aandacht voor het lekkere eten, maar vooral ook voor elkaar.
Als bestuur denken we dat we een mooie formule hebben waarbij jong en oud maatschappelijk betrokken is in ons dorp. Tweemaal per maand zetten velen zich belangeloos in om van íeder diner een gezellige en smaakvolle bijeenkomst te maken. Daar zijn we heel blij mee, maar vooral ook trots op. 

In het nieuwe jaar begroeten we graag weer onze vele vaste deelnemers, maar ook de gasten die het leuk vinden om af en toe een keer te komen. Iedereen is van harte welkom!
Namens alle vrijwilligers wensen we u een gezond en gezellig 2017!

De folder voor 2017 met alle informatie en data vindt u onder: Eettafel Eind

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012