Maak het samen gezellig met een gratis buurtkerstboom!

Laatst bijgewerkt: maandag 23 oktober 2017

Wil je samen met je buurt een kerstboomfeest houden? Ook dit jaar kun je bij de gemeente Nederweert in aanmerking komen voor een gratis buurtkerstboom. Ook de gemeentelijke partytent en statafels zijn uiteraard beschikbaar.

Elkaar ontmoeten
Het project is bedoeld om straten en buurten in de donkere wintermaanden te stimuleren om elkaar te ontmoeten door gezellig samen iets te organiseren. Dat kan een buurtfeest of de vertelling van een kerstverhaal zijn, maar ook een muziekoptreden of een andere kerstactiviteit rondom de kerstboom.

Wat moet je doen?
Bedenk samen met je straat of buurt een activiteit en meld deze vóór 13 november aan bij Harold van der Haar, regisseur leefbaarheid, via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de mail omschrijf je niet alleen de activiteit, maar geef je ook aan waar en wanneer het initiatief plaatsvindt. Na aanmelding loot je mee voor één van de 10 buurtkerstbomen. Het is ook mogelijk om de gemeentelijke partytent en statafels te lenen, gratis dus. Vragen? Dan ben je bij Harold aan het goede adres.

Ophalen
Als je buurt in aanmerking komt voor een gratis kerstboom, ontvang je van ons een bon. Met deze bon kun je op zaterdag 9 december tussen 09.00 en 10.00 uur een kerstboom van ongeveer 3,5 tot 4 meter ophalen op het Raadhuisplein. De kerstbomen worden aangeboden in samenwerking met Boomkwekerij de Noordhoeve. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer en plaatsing. Decoratiemateriaal en eventueel stroomverbruik zijn voor eigen rekening.

We hopen dat veel inwoners zich melden voor een gezellige buurtactiviteit. Dan zorgt de gemeente Nederweert voor de kerstboom!

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012