Burendag = Opschoondag!

Laatst bijgewerkt: zondag 09 september 2018

Jouw wijk, jouw thuis
Niemand kent jouw wijk beter dan jij. Het is niet zomaar een verzameling huizen. Het is een plaats waar je thuis bent, je hond uitlaat, met je kinderen speelt, elkaar helpt, je hobby beoefent, … Kortom, een plaats waar mensen leven, waar jij leeft.

Een leefbare wijk is een fijne wijk. Zwerfafval past hier dus niet bij. Het is vies, het verpest het straatbeeld en je beleving van je omgeving. Bovendien is het slecht voor het milieu. Kortom: zwerfafval heeft geen plaats in jouw wijk, maar het zwerft er wel rond.

Samen voor schoon
Gelukkig kun je samen met je buren, vrienden, teamgenoten, etc. in actie komen om het zwerfafval uit jouw wijk te verwijderen, tijdens de landelijke burendag. Deze valt dit jaar op: zaterdag 22 september

Doe mee en win
Samen steek je een paar uur flink de handen uit de mouwen. Al het zwerfafval wordt verzameld in grote zakken en opgehaald door de gemeente. Je wint in ieder geval een schone wijk, maar er wordt met de Afvalbingo ook nog een mooie prijs verloot onder de deelnemers! Wie weet wordt jouw harde werk dus wel dubbel beloond!

Schrijf je nu in
Ga naar http://onsburo.eu/burendag-op-22-september-2018/ en geef jezelf en/of je wijk op voor de Burendag.

Wil je wat meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze actie vindt op plaats op Pastoor Maesplein 13 in Nederweert-Eind. Bij deze verzamellocatie kunt u materialen ophalen en aan het einde van de dag weer inleveren. Hier worden ook de volle zakken verzameld.

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012