Steunpunt Eind

Heeft u een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft, maar weet u niet bij wie u moet zijn? Hebt u behoefte aan steun of wilt u juist in het dorp actief zijn? Voor allerlei vragen kunt u terecht bij STEUNPUNT EIND of, als u dat beter uitkomt, de spreekuren van de Steunpunten in de andere kernen!

Waar zijn we voor?
Hebt u vragen over wonen, opvoeding, werk, uw gezondheid of dagbesteding? Maakt u zich zorgen over een eenzame buurtbewoner? Wilt u advies om uit de schulden te komen? Bent u eenzaam of hebt u behoefte aan contact? Bent u op zoek naar hulp, ondersteuning thuis of een luisterend oor? Dan bent u bij het Steunpunt aan het goede adres.

Wanneer zijn we bereikbaar?
Het STEUNPUNT EIND heeft een inloopspreekuur op dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur. Tijdens dit spreekuur staan we klaar om al uw vragen met u te bespreken. Mocht dit tijdstip u niet schikken, dan kunt u altijd telefonisch of per mail (zie voorkant) contact met ons opnemen om een afspraak op een ander tijdstip te maken. Wij komen dan graag voor een gesprek bij u op bezoek.

Hoe werkt het Steunpunt?
Tijdens het spreekuur is een professional aanwezig die met u in gesprek gaat. Het Steunpunt helpt bij het beantwoorden van vragen, geeft informatie en zoekt samen met u naar een oplossing of mogelijkheden. Afhankelijk van de vraag en uiteraard met toestemming is het ook mogelijk dat een vrijwilliger iets kan betekenen. Denk bijvoorbeeld aan vervoer naar het ziekenhuis, hulp bij het doen van boodschappen of een klusje in of rondom huis.

Bereikbaarheid Steunpunt Eind

1. Spreekuur in de Reigershorst
Dinsdagmiddag van 14:00 – 15:00

2. Telefonisch
Telefonisch: 0495-677111
elke dag spreekuur tussen 09.00 uur tot 11.00 uur
(het gemeentehuis, u wordt dan doorverbonden met een professionele medewerker van het steunpunt in uw dorp)

3. Digitaal
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download onze flyer

 

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012