Nieuws

'Lânger Toês' wonen? Vraag gratis woonadvies aan!

Laatst bijgewerkt: donderdag 13 april 2023

Woonadviseurs (vrijwilligers uit eigen dorp) bekijken met u welke woningaanpassingen er mogelijk zijn om uw wooncomfort te verhogen en uw woning toekomstproof’ te maken. Zij adviseren u over in te zetten producten en technologieën, zoals goede verlichting, een thermostaatkraan in de badkamer, een veilige trap of rook- en koolmonoxide-melders.

Huisbezoek aanvragen?
Neem contact op met dhr. Jo Gielen (vrijwilligers-coördinator):
06 – 25 14 76 37 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De eerste 50 huishoudens die zich aanmelden voor een huisbezoek krijgen een rookmelder cadeau!

Huurt u een woning?
Dan kunt u voor vragen en advies contact opnemen met uw verhuurder.

Lees meer op: https://www.nederweert24.nl/2023/04/04/langer-toes-wonen-vraag-gratis-woonadvies-aan/

 

Buurthulp d’Indj

Laatst bijgewerkt: donderdag 21 juli 2022

Koffie drinken, een praatje maken
Het initiatief waarbij inwoners gezien worden en kunnen rekenen op een steuntje in de rug.
Samen bijvoorbeeld een kop koffie drinken of een praatje maken, hulp bij het boodschappen doen, of een vrijwilliger die meegaat bij bezoek aan een winkel, arts of apotheek.

Samenwerking
Buurthulp d’Indj is een samenwerking van onder meer De Zorggroep, Land van Horne, Buurtzorg, Punt Welzijn, Seniorenvereniging Nederweert-Eind, Dorpsraad Eind en gemeente Nederweert. Vrijwilligers Marleen Jennissen en Fred Neyens coördineren de buurthulpvragen en een team van vrijwilligers met ieder hun eigen aandachtsgebied zet zich in om de hulpvragen te vervullen.

Contact opnemen
Komt u als hulpverlener, vrijwilliger of dorpsgenoot in contact met een inwoner die ondersteuning kan gebruiken?
Of wilt u zelf graag met iemand in contact komen?

De coördinatoren helpen u graag verder:

  • Fred Neyens, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-14 34 44 77
  • Marleen Jennissen, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-53 70 36 22

 

Maak eenvoudig een melding over de openbare ruimte via Fixi

Laatst bijgewerkt: zondag 09 januari 2022

Voor alle inwoners van de gemeente Nederweert is het heel gemakkelijk om via www.fixi.nl of de fixi-app een melding te maken over een onveilige of overlast gevende situatie zoals een kapotte lantaarnpaal, illegaal gedumpt afval, overvolle prullenbakken, loszittende stoeptegels of iets anders in de openbare ruimte van de gemeente Nederweert. Via www.fixi.nl of de fixi-app kun je heel eenvoudig je melding doen en volgen wat er met je melding wordt gedaan. Ook word je via fixi op de hoogte gehouden van de afhandeling. Met z'n allen kunnen we Eind en het buitengebied van Eind op deze wijze schoon en veilig houden.

Voor meer informatie, zie: https://www.decos.com/nl/product/fixi-inwoners?menu=fixi

Subcategorieën

 

Foto's

  • Categorie: d’Indj Laeftj 2018
  • Categorie: Sinterklaas 2016
  • Categorie: Sinterklaas 2012
  • Categorie: Sarsven en Banen oktober 2012