Eettafel Eind

In Nederweert-Eind is het vanaf 2015 mogelijk om deel te nemen aan een open eettafel. Dit initiatief is vanuit de seniorenbeweging ontstaan maar is voor iedereen toegankelijk.

Eettafel Eind is er voor mensen die het leuk vinden om samen aan tafel te zitten om van een warme maaltijd te genieten. We zijn laagdrempelig en u hoeft niet uit Eind te komen om aan te schuiven.

Iedere eerste en derde donderdag van de maand, kunt u terecht voor een goede en gezonde maaltijd. U betaalt € 11 voor een volledig drie-gangen diner, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening. Op de tafel staat water, appelmoes en verse salade voor iedereen. Vrijwilligers serveren de maaltijd en ruimen af.

Eettafel Eind wordt gehouden in Café/Zaal van Nieuwenhoven, tegenover de kerk. Het eten wordt bereid in eigen keuken. We starten om 12.00 uur, de inloop is vanaf 11.30 uur. Alle bezoekers betalen contant bij binnenkomst.

U kunt vaste bezoeker worden van een of twee donderdagen per maand of gewoon een keertje langskomen. U kunt dit aangeven bij aanmelding. Dit kunt u telefonisch of per mail doen.
Dinercheques zijn er al vanaf € 11.
Alle verdere informatie, inclusief de dataleest u in onze folder

Wilt u meer weten of u opgeven? Neem dan even contact op:

Wil Heijnen: 06-20372633
Ahrensburgerstraat 20
6034 RX  Nederweert-Eind
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bank: NL44 RABO 0304279048
Free Joomla! templates by Engine Templates