2e editie Mudrun

Wil jij lekker uit je dak gaan en als een zwijn door de modder ploeteren? Doe dan één (of als je het kan twee of nog meer) rondjes met obstakels midden in de natuur.

De Mudrun wordt georganiseerd door de Reddingsbrigade Nederweert, en vindt plaats op zondag 8 september op locatie "De Rietbeek" (Kruisstraat) van 11.30 tot 17.00 uur.
Parcourlengte is 1,5 km met veel uitdagende obstakels.
In de eet- en drinktent is van alles verkrijgbaar en op het terrein is de mogelijkheid tot omkleden en afspoelen aanwezig.

Categorieën

  • Kleine Die-Hards* (5-8 jaar)
  • De Bikkels (9-12 jaar)
  • De Commando's (13-16 jaar)
  • Strevers (>16 jaar)
  • Deelnemers met een beperking

* onder begeleiding van een volwassene

Groepsdeelname
Wil je je deelname uitdagender maken, meld je dan aan met een groep (2 tot 4 personen).
Onderling kun je dan de strijd aangaan.

Kosten
Deelname per persoon vanaf € 10,00 (verschilt per categorie)

Aanmelden
Aanmelden kan via: www.reddingsbrigadenederweert.nl/mudrun

Buurthulp d’Indj

Koffie drinken, een praatje maken
Het initiatief waarbij inwoners gezien worden en kunnen rekenen op een steuntje in de rug.
Samen bijvoorbeeld een kop koffie drinken of een praatje maken, hulp bij het boodschappen doen, of een vrijwilliger die meegaat bij bezoek aan een winkel, arts of apotheek.

Samenwerking
Buurthulp d’Indj is een samenwerking van onder meer De Zorggroep, Land van Horne, Buurtzorg, Punt Welzijn, Seniorenvereniging Nederweert-Eind, Dorpsraad Eind en gemeente Nederweert. Vrijwilligers Marleen Jennissen en Fred Neyens coördineren de buurthulpvragen en een team van vrijwilligers met ieder hun eigen aandachtsgebied zet zich in om de hulpvragen te vervullen.

Contact opnemen
Komt u als hulpverlener, vrijwilliger of dorpsgenoot in contact met een inwoner die ondersteuning kan gebruiken?
Of wilt u zelf graag met iemand in contact komen?

De coördinatoren helpen u graag verder:

  • Fred Neyens, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-14 34 44 77
  • Marleen Jennissen, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-53 70 36 22

 

Maak eenvoudig een melding over de openbare ruimte via Fixi

Voor alle inwoners van de gemeente Nederweert is het heel gemakkelijk om via www.fixi.nl of de fixi-app een melding te maken over een onveilige of overlast gevende situatie zoals een kapotte lantaarnpaal, illegaal gedumpt afval, overvolle prullenbakken, loszittende stoeptegels of iets anders in de openbare ruimte van de gemeente Nederweert. Via www.fixi.nl of de fixi-app kun je heel eenvoudig je melding doen en volgen wat er met je melding wordt gedaan. Ook word je via fixi op de hoogte gehouden van de afhandeling. Met z'n allen kunnen we Eind en het buitengebied van Eind op deze wijze schoon en veilig houden.

Voor meer informatie, zie: https://www.decos.com/nl/product/fixi-inwoners?menu=fixi

Parochieel Missiecomité Eind

Contactpersoon: - Mevr Lenie Mackus, Tjongerstraat 3, 6034RR, Eind; tel: 626380
Wegsite: parochies-beno.nl
Bestuur: -
Doelstelling:  Als vertegenwoordiging van de parochianen van Nederweert-Eind in het Dekenaal Weerter Missiethuisfront, een hechte band te vormen tussen onze parochianen en de Wereldkerk.
Free Joomla! templates by Engine Templates